Αναβολή συντήρησης στα ΒΕΕ

Από την Ναυτεμπορική αλιεύσαμε σήμερα την παρακάτω είδηση που αφορά τις ΒΕE:
TΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Πετρέλαια ανέβαλαν για το Σεπτέμβριο – έναντι αρχικής ημερομηνίας στις αρχές Μαΐου – τις εργασίες συντήρησης των διυλιστηρίων της Ελευσίνας, όπως ανέφεραν χθες βιομηχανικές πηγές.
Τα διυλιστήρια της Ελευσίνας αναλαμβάνουν την επεξεργασία 100.000 βαρελιών πετρελαίου ανά ημέρα. «Οι εργασίες αναβλήθηκαν μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία, καθώς καθυστέρησε η άφιξη ειδικού εξοπλισμού», τονίζουν οι πηγές. Οι εργασίες συντήρησης -στα τμήματα διύλισης και της μονάδας ντίζελ- θα αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσουν για ένα μήνα.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η αναβολή εκτός από αυτό το λόγο έγινε και λόγω προσεχούς αποχώρησης διευθυντικού στελέχους των ΒΕΕ. Βέβαια έντονα ακούστηκε σήμερα και η είδηση για μετακίνηση εκτός Αττικής Διευθυντικού στελέχους των ΒΕΑ. Οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες και αναφέρονται με κάθε επιφύλαξη. Όποιος συνάδελφος ξέρει κάτι περισσότερο ας στείλει mail ή ας το σχολιάσει.
Φυσικά δεν μπορούμε να αντισταθούμε και να μην δημοσιεύσουμε την εικόνα που μας έστειλε με email μια συνάδελφος με αφορμή το θέμα μας για την διαμόρφωση της τιμής της βενζίνης. Η εικόνα έχει τίτλο:
Νέο Διεθνές σύμβολο για την βενζίνη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: