Σαρωτικές αλλαγές στελεχών

Ευρείας κλίμακας αλλαγές στις Διευθύνσεις των ΕΛΠΕ ακούγεται ότι ετοιμάζονται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Από πολλούς ακούγονται διάφορα. Εμείς σήμερα θα σας ανακοινώσουμε μερικές από τις αλλαγές που ακούγεται έντονα ότι πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες φίλων μας και από τα τρία εργοστάσια.

Την θέση του Διευθυντή Διακίνησης των ΒΕΑ (τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Λ. Ζωγόπουλος) φαίνεται πως θα καταλάβει ο Α. Πασπαλιάρης (νυν Τεχνικός Διευθυντής ΒΕΕ). Η φήμη αυτή κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες 24 ώρες και το puzzle αναμένεται να συμπληρωθεί ως εξής: Στην θέση του Α. Παπαλιάρη θα μετακινηθεί ο Ι. Ανδρέου (νυν Διευθυντής Ασφάλειας ΒΕΕ) και στην θέση του Ι. Ανδρέου θα μεταβεί ο Χ. Πέππας που για το λόγο αυτό θα αναβαθμιστεί σε Διευθυντή.
Για την θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Διακίνησης σοβαρότερη από όλες είναι η υποψηφιότητα της Γ. Σπυριδάκη (νυν Προϊσταμένη Προγραμματισμού Παραγωγής ΒΕΑ) για την θέση της οποίας θα προκηρυχθεί διαγωνισμός όπως συνηθίζεται και τελικά θα καταλάβει η συνάδελφος … (ας αφήσουμε και κάτι για τα προσεχώς).

Επίσης έντονα ακούγεται η εκ νέου μετακίνηση του Α. Αμπατζή στην Ελευσίνα, ως Διευθυντή Λειτουργίας, στη θέση του Ν. Σαχινίδη ο οποίος θα αποχωρήσει από την Εταιρεία εντός του έτους για προσωπικούς λόγους. Η μετακίνηση του Α. Αμπατζή θα γίνει περί το τέλος του έτους (όταν θα αποχωρήσει ο Ν. Σαχινίδης) και ως εκ τούτου το σενάριο αυτό δεν είναι ακόμα καθορισμένο.

Για τον Ι. Ψυχογιό θα δημιουργηθεί μια Διεύθυνση Ι με σκοπό την ανάπτυξη συνεργιών των Διυλιστηρίων και σε αυτή την Διεύθυνση Ι θα υπάρχουν επίσης οι Διευθυντές Φωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κωτούλας και Γκαφάνης.

Για την θέση του ΔΙ στις ΒΕΘ μετά την αποχώρηση του Π. Θεοδωρόπουλου πιθανότερος υποψήφιος φέρεται ο Α. Κατσανίκος την θέση του οποίου μάλλον θα καλύψει ο Γ. Ζαγκλιβερινός.

Αναβαθμίσεις ακούγονται ακόμα για αρκετά στελέχη των ΕΛΠΕ όπως οι:

Κώστας Σγουρής, Χάρης Πανιτσίδης, Πέτρος Καραλής, Πηνελόπη Παγώνη, Διομήδης Σταμούλης, Γιώργος Σπυρόπουλος, Πασχαλίνα Γούτα και άλλοι.

Πολλά από τα ονόματα μπορεί να διαδίδονται από τους ίδιους τους υποψηφίους και να αποτελούν ευσεβείς πόθους πάντως θεωρείται σίγουρο ότι εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν οι πιο πολλές αναβαθμίσεις, στην ιστορία των ΕΛΠΕ, σε επίπεδο Διευθυντών και θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του έτους η συνέχεια στα κατώτερα κλιμάκια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: