Παράπονα για δυσοσμία από πολίτες του Χαϊδαρίου

Παράπονα για δυσοσμία, την Πέμπτη 28 Αυγούστου, αναφέρονται στο blog του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. www.xpolis.blogspot.com. Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανάρτηση:

 Η έντονη δυσοσμία προερχόμενη από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου έχει μονιμοποιηθεί…
…θα ενδιαφερθεί κανείς?Η έντονη δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου έχει μονιμοποιηθεί στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας (Χαϊδάρι, Ασπρόπυργο κ.λπ). Περιπατητές, αθλούμενοι στο Ποικίλο Όρος αλλά και κάτοικοι του Δαφνίου και του Δάσους Χαϊδαρίου μας καταγγέλουν ότι η δυσοσμία, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες, την εβδομάδα 21-28/8/08 είναι ιδιαίτερα έντονη. Την Πέμπτη 28/8/08 η δυσοσμία (χαλασμένου αυγού) ήταν ανυπόφορη. Φυσικά έχουμε και ιδία αντίληψη. Ακούει κανείς ή η μπόχα στην πολιτική σκηνή σκεπάζει την μπόχα από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου; (στο θέμα θα επανέλθουμε)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάναμε έγγραφη καταγγελεία (αρ.πρωτ. 11630 -29/8/08)στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος,κ.Χρονόπουλος 8701902), Νομαρχία Δ.Αττικής, ΑΣΔΑ, Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Θριασίου, Δήμο Χαϊδαρίου. Επίσης ενημερώσαμε τα ΜΜΕ και άλλους φορείς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: