ΕΛΠΕ: Παραχωρούν χώρο για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Θεσσαλονίκη

Από το Πρώτο Θέμα online αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση:

Τα Ελληνικά Πετρέλαια στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παραχωρεί τη χρήση μικρής ιδιόκτητης έκτασης σε κατάλληλο χώρο του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, στους γειτονικούς Δήμους Ελευθερίου-Κορδελιού, Ευόσμου και Μενεμένης, για την προσωρινή τοποθέτηση και λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
Ο σταθμός θα λειτουργεί προσωρινά, μέχρι την επικείμενη ανάπτυξη του Περιφερειακού/Νομαρχιακού προγράμματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό οι τρείς εξυπηρετούμενοι Δήμοι αναβαθμίζουν ουσιαστικά την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων, αποφεύγοντας τις χρονοβόρες διαδρομές προς τη χωματερή.
Ο Σταθμός θα κατασκευαστεί με ευθύνη των Δήμων, με σύγχρονες τεχνικές και σύμφωνα με τους περιβαλλοντικούς όρους που ορίζει η Πολιτεία, διασφαλίζοντας πλήρως και από κάθε πλευρά το περιβάλλον.
Τα Ελληνικά Πετρέλαια θεωρούν ότι, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και με στόχο την αναβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της διαχείρισης απορριμμάτων από τους τρείς Δήμους προς όφελος των δημοτών.
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για τη συμβολή της εταιρίας στην επίλυση του προβλήματος εξέφρασαν οι Δήμαρχοι των ενδιαφερομένων Δήμων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: