Παράπονα για το φαγητό στις ΒΕΕ

Από τον συνάδελφο Μπενέα (beneas13@hol.gr) λάβαμε την παρακάτω επιστολή που δημοσιεύουμε αυτούσια με θέμα το φαγητό στις ΒΕΕ. Με την ευκαιρία να πούμε στο συνάδελφο ότι δεν μπορούμε να αναρτήσουμε ο άρθρο για την αγαπημένη του ομάδα γιατί είναι άσχετο με την θεματολογία του blog αλλά κυρίως γιατί θα γινόταν αφορμή για ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις. (Η φωτογραφία είναι δική μας.)

 ΦΑΓΗΤΟ ΒΑΡΔΙΑΣ


Το είπαμε και το αποφασίσαμε μια, δυο, τρεις…
Τη μια για την ποιότητα, την άλλη για την ποσότητα, την άλλη για τις συνθήκες, την παρ άλλη για τους κλασικούς ή τους μικροκυμάτων φούρνους, για το αλουμινένιο, το πλαστικό ή από φελιζόλ κεσεδάκι… Αλλά μάταια.
Επειδή η υπομονή αλλά και η κοροϊδία έχουν και τα όριά τους και επειδή καταβάλλονται κάποια χρήματα για την σίτιση των εργαζομένων χωρίς αντίκρισμα και όσον αφορά εμένα προσωπικά, δεν επιθυμώ πλέον – πλην του υποχρεωτικού από τον νόμο γάλακτος – να σιτίζομαι στον χώρο εργασίας.
Παρακαλώ για την ετήσια καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στην σίτισή μου όπως ακριβώς γίνεται και με την καταβολή του επιδόματος κυλικείου.
Παραδίδω το αποψινό φαγητό (μακαρόνια με κιμά) – σε κεσεδάκι για φούρνο μικροκυμάτων – στο μέλος της επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας, συνάδελφο Γιαννίκο γιατί δεν ξέρω που να το ζεστάνω.

Ελευσίνα 16-10-2008 / 23οο – 07οο
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ…
Αυτά έγραφα πριν από ένα μήνα, αλλά πέραν κάποιων ειρωνικών σχολίων από τους παραλήπτες της επιστολής και της ανακοινώσεως της ΕΥΑΕ ΒΕΕ που σας επισυνάπτω, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.
Έτσι λοιπόν και απόψε το παγωμένο βραδινό φαγητό (κοτόπουλο με ρύζι) – σε κεσεδάκι για φούρνο μικροκυμάτων – πήγε στα αδέσποτα.
Το καθιερωμένο αγγούρι το κράτησα…
Ελευσίνα 11-11-2008 /23οο – 07οο

 

Ο συνάδελφος μας αποστέλλει αντίγραφο της ανακοίνωσης της ΕΥΑΕ ΒΕΕ την οποία δεν δημοσιεύουμε γιατί το τμήμα που επαληθεύει τα λεγόμενά του είναι μικρό και η υπόλοιπη ανακοίνωση δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους αναγνώστες.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: