Αιδώς Αργείοι

Αύξηση λίγο πάνω από 9% αποφάσισαν να δώσουν στις τακτικές αποδοχές τους τα Διευθυντικά στελέχη των ΕΛΠΕ. Έτσι η τακτική ετήσια μισθοδοσία από 8.8 εκ.€ θα ανέλθει σε 9.6 εκ.€. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα bonus (περίπου 25%) και τις διάφορες παροχές (αυτοκίνητα, κινητά, κάρτες κτλ, που ανέρχονται σε 2 εκ.€) έχουμε συνολικές ετήσιες αποδοχές λίγο παραπάνω από 14 εκ. €. Φυσικά δεν μιλάμε για τις αποζημιώσεις των ανωτάτων στελεχών λόγω συμμετοχής τους σε Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών εταιρειών αλλά ούτε και για την ΕΚΟ.
Μια απλή διαίρεση του ποσού των 14 εκ.€ με το πλήθος των διευθυντικών στελεχών (περίπου 90) μας δίνει ένα μέσο ετήσιο μισθό 155000€ δηλαδή περίπου 700€ για κάθε μέρα παρουσίας τους στην Εταιρεία, ανήκουν λοιπόν στην γενιά των 700€.
Βέβαια έχουν καταφέρει με την σκληρή δουλειά τους να τελματώσουν το έργο στην Ελευσίνα, να ρίξουν την θέση των Διυλιστηρίων, στην αξιολόγηση της Solomon (αλλά για αυτό προσλάβαμε συμβούλους) και να κάνουν διεθνώς αρνητική εντύπωση με τα αποτελέσματα εννεαμήνου (αλλά για αυτό φταίνε τα αποθέματα).
Για να σώσουν όμως την Εταιρεία δεν προσλαμβάνουν τους συγγενείς των συναδέλφων που απεβίωσαν και με το ζόρι προσέλαβαν χειριστές παραγωγής που δεν τους αναγνώρισαν την προϋπηρεσία.Εμείς με όλο το σεβασμό στον Όμηρο θα παραποιήσουμε την φράση του τίτλου μας και θα φωνάξουμε στους Διοικούντες των ΕΛΠΕ «Αιδώς αχρείοι»

Advertisements

2 Responses to Αιδώς Αργείοι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: