Σχόλια επί των αποφάσεων Διοίκησης 130 και 131

 

Θεωρήσαμε σκόπιμο να μην αναφερθούμε χρονιάρες μέρες σε περιστατικά και στις δεκάδες κωμικοτραγικές καταστάσεις που συνέβησαν που εξακολουθούν να συμβαίνουν στα ΕΛΠΕ την περίοδο των εορτών. Δημοσιεύσαμε 2 αναρτήσεις για ανταλλαγή ευχών και μία με τα στατιστικά του μήνα. Δυστυχώς μερικοί συνάδελφοι άρχισαν το γνωστό γαϊτανάκι των σχολίων. Δεν θα δώσουμε μεγαλύτερη έκταση θα αρκεστούμε στα παρακάτω. Αν υπάρχουν ενδείξεις – αποδείξεις – υποψίες ότι γίνεται παρανομία (γιατί παρανομία είναι να είναι διαρκώς πιωμένος κάποιος εργοδηγός) τότε υπάρχει ο επόπτης, ο προϊστάμενος, οι διευθυντές (ο Λειτουργίας, ο Διευθυντής Διυλιστηρίου, ο Ασφάλειας) που μπορούν με ανώνυμο τρόπο να δεχθούν την καταγγελία και να διαπιστωθεί αν πράγματι συμβαίνει αυτό που καταγγέλλεται. Το blog δεν μπορεί να κάνει κάτι, μπορεί μόνο να δημοσιοποιήσει απόψεις, διατηρώντας σε όποιον επιθυμεί την ανωνυμία του, με τους όρους που έχουμε προκαθορίσει και έχετε διαπιστώσει ότι αυτό κάνουμε εδώ και 16 μήνες.
Αυτό που θα σχολιάσουμε είναι οι ανακοινώσεις της Διοίκησης την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα με ημερομηνία άφιξης 23/12 λάβαμε το κείμενο 2 αποφάσεων της Διοίκησης (με αριθμό 130 και 131) όπου η πρώτη έφερε ημερομηνία 19/12 και η άλλη 24 /12! (δηλαδή μας γνωστοποιήθηκε μία μέρα νωρίτερα η απόφαση που θα λάμβανε η Διοίκηση την επόμενη μέρα, ακολουθώντας προφανώς το πνεύμα των ημερών με τους προφήτες κτλ). Αμφότερες οι αποφάσεις είχαν θέμα την διευθυντικοποίηση 3 στελεχών από 1/1/2009. Διαβάζοντας το λιτό κείμενο των 2 ανακοινώσεων μας δημιουργήθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα:
  1. Ποια είναι η σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΠΕ κ. Ι. Κωστόπουλου με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ ώστε με απόφασή του να ορίζει τον κ. Προδρομίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εκμετάλλευσης και Διασφάλισης Ποιότητας;
  2. Είναι απόλυτα κατανοητό ο κ. Κωστόπουλος να μην γνωρίζει τον ακριβή τίτλο των Διευθύνσεων και των Τμημάτων των ΕΛΠΕ. Είναι όμως απαράδεκτο να μην γνωρίζει τον ακριβή τίτλο των Γενικών Διευθύνσεων αφού είναι μόνο 7 (όσες και οι πληγές του Φαραώ). Έτσι να υπενθυμίσουμε στον κ. Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι η Γενική Διεύθυνση στην οποία Διευθυντής Μεταφορών & Συντονισμού Διακινήσεων τοποθετήθηκε ο κ. Καλορίτης ονομάζεται Γενική Διεύθυνση Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών.
  3. Στο οργανόγραμμα των ΕΛΠΕ κάτω από την Γενική Διεύθυνση Μεγάλων Έργων φαίνεται ότι υπάρχει μόνο η Διεύθυνση Ι Έργου Αναβάθμισης ΒΕΕ χωρίς άλλες διευθύνσεις ή τμήματα. Έτσι το ερώτημα είναι πόσες, ποιες και πότε θα δημιουργηθούν οι υπόλοιπες (αν θα υπάρχουν) Διευθύνσεις και Τμήματα.
  4. Τέλος να ρωτήσουμε οι Διευθύνσεις Διακίνησης και Λειτουργίας των ΒΕΑ πότε θα αποκτήσουν Διευθυντές; Γιατί αν ο κ. Διευθύνων Σύμβουλος πιστεύει ότι χωρίς Διευθυντές λειτουργούν καλύτερα, γιατί δεν εφαρμόζει τον ίδιο κανόνα και στις υπόλοιπες διευθύνσεις ώστε να υπάρχουν οικονομικά οφέλη στον Όμιλο;

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: