Αντί της Διοίκησης απαντά το ΠΣΕΕΠ

PSEEP1Με όλο και πιο ενεργό ανάμιξη σε θέματα προσλήψεων, απαντά το ΠΣΕΕΠ στην δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις στα ΕΛΠΕ., ενεργώντας για λογαριασμό της Διοίκησης, που προφανώς φοβάται να απαντήσει η ίδια.

Το βασικό επιχείρημα είναι ότι οι προσλήψεις είχαν αποφασισθεί εδώ και καιρό και κατά την κρίση τους πρέπει να ολοκληρωθούν πριν τις εκλογές.

Αυτό που στην πραγματικότητα τους ενδιαφέρει είναι η αναστολή των 50 προσλήψεων στη Θεσσαλονίκη, αφού οι προσλήψεις στην Αθήνα θα προχωρήσουν κανονικά.

Μέμφονται δε τον Μ. Χρυσοχοίδη που ζήτησε από τον διορισμένο από το δημόσιο Ι. Κωστόπουλο να αναστείλει τις προσλήψεις, αλλά όχι τον «αδέσμευτο» μάνατζερ – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται – που ανέστειλε τις προσλήψεις.

Δεν διστάζει να σερβίρει την σούπα με λίγο «θάνατο» κάνοντας αναφορά στους «απανωτούς αιφνιδίους θανάτους συναδέλφων αυτό το καλοκαίρι», οι οποίοι όπως ΤΩΡΑ μας πληροφορεί – και όχι σε προηγούμενη ανακοίνωση του – οφείλονται στη καθυστέρηση των προσλήψεων.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι αν προσληφθούν και οι 50 του προέδρου του ΠΣΕΕΠ στην Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα θα νικηθεί ο θάνατος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: