ΕΛΠΕ: Προαναγγελία έκτακτης Γ.Σ

Από το Capital αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση:

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας και μετά από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμό 1144 που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 2.12.2009, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Ασπρόπυργο (17ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών – Κορίνθου), την 28η Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των ακολούθων θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης :

1. Ανακοίνωση ανασύνθεσης Δ.Σ.

2. Προέγκριση αποζημιώσεων κ΄ αμοιβής μελών Δ.Σ. – Έγκριση σύναψης συμβάσεων της εταιρείας με μέλη του Δ.Σ.

3. Σύσταση Επιτροπής Ελέγχου Ν.3693/2008.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, έχουν οι μέτοχοι που έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους σύμφωνα με το Νόμο. Οι κ.κ. Μέτοχοι που δικαιούνται κατά τα ανωτέρω και επιθυμούν να μετάσχουν στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν:

α) Αν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.), να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν – μέσω του χειριστή τους – και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 – Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και 23.12.2009

β) Αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.), να δεσμεύσουν με δήλωσή τους το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από την Ε.Χ.Α.Ε., Λεωφόρος Αθηνών 110, στην Αθήνα, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους, στο Τμήμα Μετοχολογίου της εταιρείας (Λ. Κηφισίας 199 – Μαρούσι) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και 23.12.2009

Τα γραφεία του Μετοχολογίου της εταιρείας (τηλ/να 210-8767.860, 8767.862, 8767.863, 8767.864, 8767.865) θα λειτουργούν καθημερινά 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: