Βακιρλής και Μαυροκέφαλος στην ηγεσία του ΔΕΣΦΑ

Από την Απογευματινή αναδημοσιεύουμε την παρακάτω άρθρο της Αρτέμιδας Σπηλιώτη σχετικά με την τοποθέτηση του Α. Βακιρλή ως Δ/νοντος Συμβούλου στην ΔΕΣΦΑ:

Η εντολή για έναρξη κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας για τη διερεύνηση ευθυνών αναφορικά με τη μη εξυπηρέτηση ιδιωτικού φορτίου LNG τον περασμένο Δεκέμβριο επίσπευσε την αλλαγή διοίκησης στο ΔΕΣΦΑ.

Έτσι χθες το πρωί ματαιώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργού Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη με τον απερχόμενο πλέον πρόεδρο του ΔΕΣΦΑ Νίκο Μαυρομάτη και ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του Πάνου-Δημητρίου Μαυροκέφαλου στην ηγεσία μαζί με τον Αριστείδη Βακιρλή που τοποθετείται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Επίσης, με απόφαση της Λούκας Κατσέλη πρόεδρος στο ΤΕΜΠΜΕ τοποθετήθηκε ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Παπαρσένος.

Ο νέος πρόεδρος του Ταμείου, που προσφέρει κρατικές εγγυήσεις σε δάνεια προς μικρομεσαίους, ήταν επί 5 χρόνια (2004-2008) γενικός διευθυντής του και θεωρείται ένα από τα στελέχη που το οργάνωσαν, διαθέτοντας εμπειρία στα θέματα πιστώσεων προς τους μικρομεσαίους.

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ Α.Ε.), στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κατέθεσε σε ειδικό λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών για την Αϊτή στην Τράπεζα της Ελλάδος το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας και του Συλλόγου Εργαζομένων της (ΣΕΔΕΠΑ) για την ενίσχυση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό της 13ης Ιανουαρίου 2010.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: